Irodáinak kellemes hőmérséklete Windex hőszivattyúval

Irodáinak kellemes hőmérséklete Windex hőszivattyúval

Mai modern városias környezetünk részei a magas irodaépületek. Ezek az impozáns lakóépületek, vagy munkahelyek minden nagyvárosnak sajátos, egyedi látképei. Magasodnak a belső kerületekben, csalogatva a különféle cégek képviselőit, akik bérbe vehetik ezen épületeket, és munkahelyeket tudnak létesíteni bennük.

Legyen szó akár lakóépületről, akár irodahelységekről, vagy raktárakról, egy nagyon fontos dolog minden esetben szükséges, hogy megfelelő életteret alkosson a leendő munkavállalóknak, lakóknak. Ez pedig az állandó és kellemes hőmérséklet. S mi biztosíthatná ezt jobban, mint egy jól kiépített és hatékonyan működő klímaberendezés, mely friss levegővel látja el az épületeket, szűri a levegőt és a hőmérséklet is tökéletesen testre szabható általa.

Windex hőszivattyúinkkal pontosan ezt a hatást érheti el, méghozzá könnyedén! Kifejezetten a hőcserélők, klímaberendezések, és fan-coilok telepítésére, karbantartására, és szerelésére szakosodtunk, már hosszú évek óta. Termékeink segítségével a legtöbb társasházi épület, irodaház klímája, hőmérséklet kezelő rendszere könnyedén megoldható, kivitelezhető.

Akár egyedi tervek alapján megtervezett Windex klímáink segítségével tökéletesen beállítható az épületek hatékony, takarékos és egyszerűen karbantartható klimatizálása.

Az Olaszországi Udine tartományban készült klímáink nagy hűtési spektrumot átfogó folyadékhűtők. Ezek a komfort hűtési igényeket tökéletesen ki tudják szolgálni bármely nagyobb irodaházban, lakóépületben, raktárhelységben. A termékek 5kW-tól egészen 1MW nagyságig elérhetőek, változó karosszériákkal, több sozozatban. Az erős mérnöki háttérnek köszönhetően teljesen egyedivé formálhatóak, így mindegyik egyedi projekthez tökéletesen tudunk igazodni mind a vezérlést, mind pedig a szerkezetet tekintve. Ez teszi vállalkozásunkat gyorssá, hatékonnyá.

Segítséget nyújtunk a tervezés során, hogy gépeinket az adott építészeti és gépészeti sajátosságokhoz lehessen igazítani, együttműködve a projekt gépész tervezőjével.

Ezáltal a berendezések műszaki paraméterei tökéletesen személyre szabhatóak, ahogy azt a helyi tervek megkívánják. Több fajta típusban és kiszerelésben kaphatóak a folyadékhűtőink. Ezek között a léghűtéses kivitel ugyanúgy megtalálható (axiál ventilátoros, vagy centrifugál ventilátoros kivitelben), mint a beltéri folyadékhűtős egység, külső vizes kondenzátorral, vagy külső osztott kondenzátoros kivitelben.

Ilyen széles termékpalettával kijelenthető, hogy nincs olyan szabványostól eltérő gépészeti vagy építészeti megoldás, ahova ne tudnánk megfelelő klímát vagy hőcserélő berendezést ajánlani.

Szerviz támogatottságunk jelentős, így a használt termékekre is tudunk hatékony karbantartást nyújtani, hiszen ezek a berendezések hosszú ideig képesek a telepített helyükön működni, komolyabb meghibásodás nélkül.