Megfizethető és megbízható utasbiztosítás

Megfizethető és megbízható utasbiztosítás

A váratlan, balszerencsés események sajnos utolérhetnek bárkit, bármikor, méghozzá éppen akkor, amikor a legkevésbé számítunk rájuk. Azonban ha ezek valamelyike egy külföldi út során történik, sokkal kellemetlenebb, sőt, akár veszélyesebb is lehet. Emiatt rendkívül lényeges, hogy idegen helyen is legyen, akire számíthatunk, és aki képes segítségünkre lenni, ha valamilyen baj történne. Csak egyetlen példa: ha azonnali orvosi vagy fogorvosi beavatkozásra van szükségünk, az könnyen kerülhet meglepően sokba, akár egy valóságos vagyonba. Legyen szó akár nyaralásról vagy munkaügyi útról, egy utasbiztosítás birtokában az utazás sokkal nyugodtabb lesz.

Az Axa megbízható és megfizethető árú utasbiztosításokat kínál, amiket a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben köthet meg, akár az indulás napján is.

Utasbiztosításaink többek között fedezik az orvosi vagy fogorvosi kezelések felmerülő költségeit, poggyászbiztosítást és egészségi és dologi károkra egyaránt érvényes felelősségbiztosítást. Emellett asszisztencia szolgáltatást is nyújtunk, ami azt jelenti, hogy a nap 24 órájában állunk ügyfeleink rendelkezésére egyebek mellett turista és orvosi információkkal, fordítással és általános telefonos problémamegoldással.

Könnyen kezelhető kalkulátorunk segítségével bárki egyszerűen kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő csomagunkat. Válassza bármelyiket is, a szükséges orvosi és fogászati kezelések költségeit mindegyik fedezi, mivel egészségügyi partnerintézmények globális hálózatával rendelkezünk. Ezen felül azonban számos tényezőben eltérnek. Ha a lehető legkevesebbet fizetne, Reference fokozatú biztosításunkat ajánljuk figyelmébe. Bár igen olcsónak számít, a felmerülő orvosi és fogorvosi kezeléseket, beavatkozásokat és a szükséges gyógyszereket egészen harmincmillió forintig fedezi. Ezzel már bátran útnak indulhat.

A kicsivel drágább, de még mindig pénztárcabarát Komfort fokozat már magába foglal balesetbiztosítást, poggyászbiztosítást és felelősségbiztosítást is.
Teljes körű, Excellence nevű biztosításunk mindezeken felül tartalmaz gyakorlatilag mindent, amit utasbiztosítás csak tartalmazhat.