Nagyszerű megoldás fák metszéséhez is

Nagyszerű megoldás fák metszéséhez is

A fák lombkoronáinak fejlődéséhez elengedhetetlen az elegendő fény és levegő, ezért nagyon fontos az odafigyelés és a rendszeres metszés.

Az is gyakori, hogy a fák ágait azért kell levágni, mert vezetékekhez vagy épületekhez érnek, ami egy nagyobb vihar esetén különösen veszélyessé teszi őket, de az elkorhadt ágakat is lefűrészelik. Legyen szó bármelyik eshetőségről is, a több méteres magasságban lévő ágak biztonságos megközelítésére nyújt ideális megoldást egy önjáró személyemelő. Nem titok, hogy a kosaras emelő árak még használt gépek esetén is több milliós tételt jelentenek, és fenntartásuk sem éppen olcsó, éppen ezért az emelőgép bérlés észszerűbb választást jelent, mint a vásárlás.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől bérelhető Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelő természetesen számtalan helyzetben jelent felbecsülhetetlen segítséget, méghozzá szinte bármilyen terepen.

Az eszköz tekintélyes, tizenhét méteres emelőmagassággal rendelkezik, míg legnagyobb oldalirányú kinyúlása több, mint 6.5 méter. Teljes mértékben stabilizált kosarában 200 kilogrammot tud felemelni, miközben súlya mindössze a negyede a hasonló kategóriájú emelőgépeknek. Ennek oka, hogy stabilitásáról a megszokott ellensúlyos rendszer helyett négy darab kitalpalás gondoskodik.

Alacsony tömegének köszönhetően gyakorlatilag bárhol bevethető, hiszen lánctalpai jellemzően nem süllyednek meg, illetve épületek belterében nem sérti fel a padlót, vagy annak burkolatát. A nagy belmagasságú épületek, például uszodák, gyártelepek vagy bevásárlóközpontok belterében történő munkavégzést ezen kívül megkönnyíti az is, hogy az emelőgép hibrid meghajtással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy alapvetően diesel motor hajtja, azonban az épületek belterében képes üzemelni pusztán elektromos módban, 230 Voltos hálózati feszültségről is, tehát a beltérben igen veszélyes kipufogógázok kibocsátása nélkül.
Szolgáltatásunk elérhető cégek, önkormányzatok és magánszemélyek számára egyaránt. A bérelt gép mellé igény esetén professzionális kezelőszemélyzetet is tudunk biztosítani.