A Kärcher takarítógép tisztítás mellett fertőtlenít is

A Kärcher takarítógép tisztítás mellett fertőtlenít is

Napjainkban a Kärcher nevét hallva elsősorban minőségi takarító eszközök juthatnak eszünkbe.

A német vállalat több, mint kilencven éves történelemre tekint vissza; a közel egy évszázad alatt innovatív cégként lettek széles körben ismertek. Hírnevüket olyan újításokkal alapozták meg, mint például Európában az első forró vizes magasnyomású tisztító berendezés megalkotása.

Termékeik manapság is a legfejlettebb technológiákat ötvözik a strapabíró, masszív kialakítással. Az egyik legnépszerűbb takarítógépük a Puzzi 10/1. Ez egy nagy teljesítményű eszköz, ami rendkívül alapos tisztítást végez, óránként akár 20 – 25 négyzetméteres területen. 1 bar-os erővel fecskendez meleg, tisztítószeres vizet a felületre, majd szívófejével az elhasznált vizet összegyűjti tartályába. Ez a tartály könnyen kivehető és használható a tisztavíz tartály feltöltéséhez is. Az alapos munkáról 1250 Watt teljesítményű turbinája gondoskodik. Mivel mélytisztítást végez, nem csupán a látható portól szabadít meg, de elbánik a legmakacsabb foltokkal és a mikroszkópikus méretű élősködőkkel is.

Minden bizonnyal már ennyiből is sejthető, hogy nem olcsó eszközről van szó. Ráadásul egy esetleges javítás szintén nagyon drága mulatság. Emiatt azonban ne fájjon a fejed, hiszen a Kärcher takarítógép bérlés sokkal jobban megéri, mint a vásárlás.

Cégünk egy olyan kárpittisztító gép kölcsönző, ahonnan professzionális, ipari minőségű takarítóeszközöket bérelhetsz meglepően alacsony árakon. Emellett nálunk a ki- illetve visszaszállítás Budapest teljes területén ingyenes, továbbá kaució sincs. Fontos viszont megemlítenünk, hogy szolgáltatásunk megrendelésekor mindenképpen magyar telefonszámról, hívószámkijelzéssel hívj minket. A bérleti díj készpénzben fizetendő a futárnak, aki a kiszállítást követően a gép szakszerű használatát is bemutatja. Bár a Kärcher Puzzi 10/1 nagy teljesítményű takarítógép, súlya mindössze tizenegy kilogramm, emiatt mozgatása is könnyű.

Az eszközhöz kárpittisztító és szőnyegtisztító fejet is adunk,

így nincs szükség másik gépre; egyetlen eszközt használhatsz szőnyegeken, autókárpitokon, ágybetéteken, ágymatracokon és kanapékon is. A padlófej könnyen és gyorsan átcserélhető a kárpittisztító fejre. Tisztítás mellett fertőtlenít is, ami különösen hasznos akkor, ha otthonunkban él házikedvenc vagy kisgyerek. A kárpittisztító gép a kosz mellett a kellemetlen szagokat is eltünteti, így használata után csupán tisztaság és kellemes, friss illat marad.
Válassz minket, és spórolj időt és pénzt, amikor otthonod, autód vagy irodád takarítod!